KEES KOOIJMAN
ONGEDIERTESPECIALIST

Wij bestrijden ongedierte ook wel plaagdieren genoemd. Ongedierte is ongedierte omdat het een gevaar is voor de volksgezondheid. Daarom zijn gemeenten en veel (voedings) bedrijven verplicht ongedierte te bestrijden, en er alles aan te doen overlast te voorkomen. Om dat te mogen doen moet je tegenwoordig gediplomeerd zijn. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd. Door de jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van ongedierte zoals ratten, muizen, wespen, houtworm, vlooien, kakkerlakken, vliegen, kakkerlakken, motten, papiervisjes, zilvervisjes enzovoort.

Wij bestrijden in Zeeland, Noord-Brabant, West-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht maar ook in België.

Kwaliteitssysteem HACCP, BRC, IFS, GMP+, AIB enz.

Voor veel bedrijven en instellingen maken wij een ongediertepreventieplan. Dat is een plan om problemen met ongedierte te voorkomen en zonodig te bestrijden. Door het nemen van preventieve maatregelen kunnen veel ongedierteproblemen voorkomen worden. 

Wij inspecteren deze bedrijven minimaal 8 x per jaar. En maken van elke inspectie een rapport. Elk lokdoosje, lijmval of insectenvanger krijgt een nummer en de waarnemingen worden genoteerd. Zo is er een goed overzicht voor klanten en controleinstanties.

Plaagdieren

Ook bestrijden we mollen, houtworm en vogeloverlast o.a. duiven, meeuwen, kauwen en kraaien. Ook deze plaagdieren kunnen voor veel schade en overlast zorgen.

HIER STAAN WIJ VOOR

VAKKUNDIG EN BETROUWBAAR

Kees Kooijman is al ruim tien jaar actief in de wereld van ongediertebestrijding en –beheersing. In Zeeland begonnen, en inmiddels ook ver daar buiten vele tevreden klanten. Wij zijn SVO gediplomeerd (Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding) en VCA gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een vakkundige ongediertespecialist. Ieder jaar bezoeken wij de SVO om ons diploma en daarmee onze kennis op peil te houden.

OOG VOOR ONTWIKKELING

Om de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen zijn wij lid van de NVPB. Hierdoor beschikken we over een landelijke dekking en gebundelde kennis. Ook via het KAD blijven we de kennis en techniek binnen ons vakgebied op de voet volgen. Een voorbeeld van een nieuwe trend, is ons unieke Eko1000 systeem. Een apparaat om ratten en muizen te vangen zonder gif. Meer info op Eko1000.nl

VOORKOMEN IS BETER

Met eenvoudige preventieve maatregelen zijn veel ongedierteproblemen te voorkomen. Doordat wij veel kennis hebben over de leefwijze van ongedierte, kunnen wij u een gedegen advies geven. Ongediertebeheersing is ons vak! Steeds meer bedrijven vragen ons om advies bij nieuwbouw of verhuizing.

MAATWERK

Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen oplossing. Wij denken graag met u mee om samen tot de best passende oplossing te komen.

VERKOOP BESTRIJDINGSARTIKELEN

Naast advies kunt u ook bij ons terecht voor bestrijdingsmiddelen. Bezoek onze webshop voor een overzicht van al onze producten.

SNELLE SERVICE

Wij staan 24 uur per dag, 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar.