VOGEL OVERLAST

Kees Kooijman biedt een oplossing

De meeste vogels zijn fraaie dieren, maar bepaalde soorten zoals duiven, meeuwen, kraaien en kauwen kunnen veel vogeloverlast en problemen veroorzaken. Vooral duivenoverlast komt veel voor in steden zoals Amsterdam en Rotterdam maar ook in Zeeland en de rest van Nederland is duivenpoep een groot probleem. Kauwen en kraaien nestelen vaak in dakgoten en schoorstenen. Ze slepen er enorme hoeveelheden takken e.d. naartoe zodat die verstopt raken.

Kees Kooijman helpt u met het bestrijden en voorkomen van vogel overlast.

Plaagdier preventieplan

Voorkomen is beter dan bestrijden: Wij helpen u graag met het voorkomen en zo nodig oplossen van plaagdier problemen. U heeft er dan geen omkijken naar. Indien gewenst, worden alle gegevens bijgehouden in een digitaal logboek. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht voor u zelf, maar ook voor controlerende instanties. Met een door ons opgesteld preventieplan voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB.

Zelf bestrijden of voorkomen

Wanneer u  zelf vogeloverlast wilt bestrijden, hebben wij hiervoor  verschillende artikelen in onze webshop, zoals: :Duivenpinnen, meeuwenpinnen, hawk Eyes, schrikballonnen, Bird Free. Ook verkopen en verhuren wij systemen die met angstkreten de vogels verjagen. Ook hebben we automatische vogelverschrikkers, bijvoorbeeld de: Scarey Man. En verschillende lasersystemen.

Contact gegevens

Direct contact met een specialist bij u uit de buurt

Algemene contactgegevens:
Tel. 0113 57 38 81
Email. info@keeskooijman.nl