BESTRIJDEN INSECTEN OVERLAST

Kees Kooijman biedt een oplossing

Insecten zijn er in alle soorten en maten, zoals bastaardsatijnrups, bedwants, bloedluis, eikenprocessierups, kakkerlak,  krekel, mieren, motten, muggen, pissebedden, stofluis, vlooien en zilvervisjes. Wanneer u overlast heeft, is het zaak hier snel iets aan te doen. Insecten kunnen zich namelijk enorm snel ontwikkelen voor grote schade en overlast zorgen. Om ze goed te bestrijden moet je weten wat hun leefwijze is.

Kees Kooijman helpt u met het bestrijden en voorkomen van insecten overlast.

Plaagdier preventieplan

Voorkomen is beter dan bestrijden: Wij helpen u graag met het voorkomen en zo nodig oplossen van plaagdier problemen. U heeft er dan geen omkijken naar. Indien gewenst, worden alle gegevens bijgehouden in een digitaal logboek. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht voor u zelf, maar ook voor controlerende instanties. Met een door ons opgesteld preventieplan voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB.

Zelf bestrijden of voorkomen

Last van muggen, dazen, motten of welk soort insecten dan ook? Wij hebben de perfecte val voor u om deze insecten te bestrijden. Voor de muggen hebben wij bijvoorbeeld de BliZzz, voor dazen de H-Trap, voor motten een mottenval. Als u last heeft van een ander insect, kijk dan eens in onze webshop! Daar vindt u namelijk alles wat nodig is om insecten bestrijding zo effectief mogelijk uit te voeren.

Contact gegevens

Direct contact met een specialist bij u uit de buurt

Algemene contactgegevens:
Tel. 0113 57 38 81
Email. info@keeskooijman.nl