MOLLEN OVERLAST

Kees Kooijman biedt een oplossing

Mollen zijn harde werkers. Het wekt bewondering als je ziet wat deze beestjes aan werk verzetten. Dit wordt alleen niet door iedereen zo positief gewaardeerd, want door de vele hopen wordt de grasmat ernstig beschadigd. De oplossing is om mollen te bestrijden op een effectieve manier.

Kees Kooijman helpt u met het bestrijden en voorkomen van mollen overlast.

Plaagdier preventieplan

Voorkomen is beter dan bestrijden: Wij helpen u graag met het voorkomen en zo nodig oplossen van plaagdier problemen. U heeft er dan geen omkijken naar. Indien gewenst, worden alle gegevens bijgehouden in een digitaal logboek. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht voor u zelf, maar ook voor controlerende instanties. Met een door ons opgesteld preventieplan voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB.

Zelf mollen bestrijden of voorkomen

Als u mollen overlast heeft, kunt u dit ook zelf bestrijden. In onze webshop verkopen wij 2 soorten mollenklemmen. Het draadmodel en een rechteklem, met het draadmodel kunt u de mol maar van 1 kant vangen, met de rechteklem van 2 kanten. Wij kunnen ook naar u toekomen om te leren hoe u mollenklemmen moet zetten. Op deze manier heeft u mollen bestrijden zelf in de hand.

Ontwikkeling, schade en bestrijding

Wilt u meer weten over een bepaald soort mol? Klikt u dan op de  onderstaande afbeelding.

Contact gegevens

Direct contact met een specialist bij u uit de buurt

Algemene contactgegevens:
Tel. 0113 57 38 81
Email. info@keeskooijman.nl