MUIZEN & RATTEN OVERLAST

Kees Kooijman biedt een oplossing

Muizen en ratten zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u overlast heeft, is het zaak hier snel iets aan te doen. Muizen en ratten kunnen namelijk voor grote schade en overlast zorgen, omdat ze moeten knagen om ervoor te zorgen dat hun voortanden niet doorgroeien.

Schakel Kees Kooijman in om u van uw muizen of ratten probleem af te helpen

Plaagdier preventieplan

Voorkomen is beter dan bestrijden: Wij helpen u graag met het voorkomen en zo nodig oplossen van plaagdier problemen. U heeft er dan geen omkijken naar. Indien gewenst, worden alle gegevens bijgehouden in een digitaal logboek. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht voor u zelf, maar ook voor controlerende instanties. Met een door ons opgesteld preventieplan voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB.

Zelf bestrijden of voorkomen

Wanneer u  zelf uw ratten of muizen wilt bestrijden. Hiervoor hebben wij verschillende artikelen, zoals ratten– en muizenklemmen. Het EKO1000 is een uniek systeem om zonder gif muizen en ratten te bestrijden. Muizen komen vaak binnen via open stootvoegen, wanneer deze breder zijn dan een halve centimeter, kunnen ze hier doorheen. Om dit te voorkomen zijn bijenbekjes dé oplossing.

EKO1000 de professionele oplossing

De meest effectieve, veilige en hygienische oplossing voor ratten en muizen!

Geen gif – 100% biologisch – preventief – HACCP

EKO1000 is een zeer effectief systeem om ratten en muizen op een ecologische manier te vangen. Elke soort lokaas kan hierbij gebruikt worden. Zodra een rat of een muis bovenin het apparaat komt, wordt er een schakelaar geactiveerd dat een draaimechaniek in werking zet waardoor het dier in de vloeistof onderin het apparaat valt. Daar worden ze wijze bedwelmd, waarna ze sterven. De dieren worden door de vloeistof in het onderste bak op natuurlijke wijze geconserveerd, omdat de dieren geconserveerd worden in de vloeistof is er weinig controle nodig. Door de uitgekiende techniek en de samenstelling van de vloeistof is dit apparaat absoluut reukloos, hygiënisch en hierdoor overal inzetbaar.

Contact gegevens

Direct contact met een specialist bij u uit de buurt

Algemene contactgegevens:
Tel. 0113 57 38 81
Email. info@keeskooijman.nl