VLIEGEN OVERLAST

Kees Kooijman biedt een oplossing

Vliegen zijn ziekteverspreiders en dus gevaarlijk voor de gezondheid. Er zijn veel soorten vliegen: Fruitvlieg, grasvlieg, herfstvlieg, kamervlieg, klustervlieg, latrinevlieg, rioolvlieg, vleesvlieg en ga zo maar door.

Kees Kooijman helpt u met het bestrijden en voorkomen van vliegen overlast. Bestrijding van vliegen is onze specialiteit. Wij verzorgen graag het vliegen verdelgen voor u.

Plaagdier preventieplan

Voorkomen is beter dan bestrijden: Wij helpen u graag met het voorkomen en zo nodig oplossen van plaagdier problemen. U heeft er dan geen omkijken naar. Indien gewenst, worden alle gegevens omtrent het vliegen verdelgen bijgehouden in een digitaal logboek. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht voor u zelf, maar ook voor controlerende instanties. Met een door ons opgesteld preventieplan voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB.

Vliegen zelf bestrijden of voorkomen

Als u last van vliegen heeft bent u bij ons op het juiste adres, wij verkopen vliegenlampen in allerlei soorten en maten, zoals de uplight, on-top, chameleon 1×2 en nog veel meer! Hierdoor kunt u zelf aan de slag met vliegenbestrijding. Laat u het vliegen verdelgen liever over aan een specialist, dan staat Kees Kooijman voor u klaar.

Ontwikkeling, schade en bestrijding

Wilt u meer weten over een bepaald soort vlieg? Klikt u dan op de onderstaande afbeelding.

Contact gegevens

Direct contact met een specialist bij u uit de buurt

Algemene contactgegevens:
Tel. 0113 57 38 81
Email. info@keeskooijman.nl