PLAAGDIEREN PREVENTIE

Preventieplan, training en certificering

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen hebben. Vooral bedrijven die met voedingsmiddelen werken zullen dit probleem zeker kennen. De moderne klant is kritisch en zal wegblijven uit bedrijven waar overlast is door: vliegen, kakkerlakken, muizen,  ratten en ander ongedierte. Onderschat ook voor u zelf de schade aan uw producten niet en kies op tijd voor ongediertebeheersing.

ipad

Preventieplan

Zoekt u een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de norm en toegevoegde waarde heeft? Of een partner om uw kwaliteitsysteem te onderhouden? Wilt u uw huidige systeem optimaliseren? Of wilt u de risico’s op het gebied van ongediertebeheersing in kaart laten brengen? Bij Kees Kooijman Ongediertebeheersing bent u aan het juiste adres!

Kwaliteitssysteem en training

Kees Kooijman Ongediertebeheersing helpt u graag om de risico’s op het gebied van ongediertebeheersing in kaart te brengen. Ook kunnen we een preventieplan opstellen om ongedierte snel te signaleren en te bestrijden, zodat de kans op schade zo klein mogelijk is. Met een door ons opgesteld preventieplan voor ongediertebeheersing voldoet u aan de eisen van de diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap en AIB.

Certificering

Steeds meer bedrijven moeten aan een kwaliteitssysteem voldoen. Dit geldt in het bijzonder ook voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren of bereiden van voeding. Hierbij is de gehele distributieketen, van grootkeukens, bakkerijen en slagerijen tot horeca, transportbedrijven en koelhuizen verplicht om aan de wettelijke normen voor hygiëne en voedselveiligheid te voldoen. Daarbij eisen klanten vaak ook een certificering volgens HACCP, BRC of IFS. Door te kiezen voor ongediertebeheersing zet u een mooie stap in de goede richting.

Rapportage

Zoekt u een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de norm en toegevoegde waarde heeft? Of een partner om uw kwaliteitsysteem te onderhouden? Wilt u uw huidige systeem optimaliseren? Of wilt u de risico’s op het gebied van ongediertebeheersing in kaart laten brengen?
Bij Kees Kooijman Ongediertebeheersing bent u aan het juiste adres!